Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Move it! Antwerpen

Wandelen

Zoals vermeld in de ‘Corona & sport nieuwsbrief’ van 29 oktober, maakt Parantee-Psylos vanaf 5 november gebruik van het Covid Safe Ticket voor de door haar georganiseerde sportactiviteiten (competities, promodagen...) De verplichting zal gelden voor iedereen vanaf 16 jaar zowel voor sporters als voor bezoekers. Voor gebruik van COVID-certificaten als Covid Safe Ticket gelden deze regels:

  • voor vaccinatiecertificaten: volledige vaccinatie ten minste 2 weken geleden
  • voor herstelcertificaten: positieve PCR-test tussen 11 en 180 dagen geleden
  • voor testcertificaten: negatieve PCR-test (NAAT-test) met staalafname maximum 48 uur geleden of negatieve RAT-test (snelle antigenentest) met staalafname maximum 24 uur geleden. In het geval van een testcertificaat is het certificaat geldig tot het einde van de kalenderdag waarop het certificaat vervalt.

Het Covid Safe Ticket kan zowel digitaal via de applicatie of op papier zijn.

Download:

6 Antwerpse Parantee-Psylosclubs slaan, met de ondersteuning van Sport Vlaanderen, Buurtsport Antwerpen en Parantee-Psylos, opnieuw de handen in elkaar voor een laagdrempelig sportevent.

Deelnemers kunnen kiezen uit diverse themawandelingen. Zo verkennen we, met het Sint Anneke Centrum als uitvalsbasis, de mooie natuur op Linkeroever.

Na het wandelen wordt er samen gepicknickt en is er mogelijkheid om nog enkele leuke beweegactiviteiten uit te proberen. O.a. volksspelen en memoride (virtueel fietsen op de flanken van de Mont Ventoux of door je geboortedorp) staan op het programma.

Inschrijven is verplicht en kan tot 10 november.

Meer info: Wim Wolfs (Parantee-Psylosclub Team-Spirit) - 03 238 97 17 - 0470 73 75 40 - wim.wolfs@antwerpen.be

Met de gewaardeerde steun van:

Datum

  • 18 november 2021
  • 10:00 - 15:30

Locatie

Sint Anneke Centrum
Hanegraefstraat 5
2050 Antwerpen

Toon op Google Maps

Contactpersoon

Wim Wolfs wim.wolfs@antwerpen.be

Sport

Prijs

1,5 €