Ga naar hoofdinhoud

Clubbegeleiding

Onze sporters verdienen het terecht te komen in laagdrempelige sportclubs met een kwalitatief aanbod die inspelen op de mogelijkheden en wensen van hun leden.

Clubs ondervinden vandaag heel wat uitdagingen. Parantee-Psylos ondersteunt haar aangesloten clubs dan ook op maat, proactief en vraaggestuurd op zes domeinen. Parantee-Psylos wil de clubs ook inspireren en stimuleren om zich verder te ontwikkelen met de tool 100% mijn sportclub. Lees alles over de clubbegeleiding ook na in deze brochure 100% mijn sportclub. Klik hier door per thema door om te zien waarvoor je op je federatie kan rekenen.

Corona-update: Ook wanneer de werking stil ligt, kan je rekenen op de clubondersteuning. Bekijk hier de tips van de clubondersteuning en de goede voorbeelden 'ook thuis non-stop voor g-sport', met oa. ook good practices vanuit verschillende PSY-clubs.

  1. Structuur van de club
  2. Aanbod van de club
  3. Knowhow binnen de club
  4. Communicatie & promotie door de club
  5. Extern netwerk van de club
  6. Positief klimaat


Onze clubondersteuner staat binnen dit project ter beschikking voor vragen, komt op clubbezoek, stelt tools en modeldocumenten ter beschikking, helpt bij het invullen van een subsidieaanvraag…


Lore Schaut – lore.schaut@parantee-psylos.be – 09 243 11 72Als G-sportclub kunnen onze clubs genieten van diverse subsidies: voor een duurzame clubwerking, de organisatie van een evenement of de aankoop van sportmateriaal… Parantee-Psylos maakt haar clubs graag wegwijs in de mogelijkheden.

Parantee-Psylos verzekert haar clubs en leden voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid, meer info over de voorwaarden en procedures vind je hier.

Aangesloten clubs kunnen nieuwe leden steeds doorgeven via deze link. Meer info bij: Anneleen Monsieur, ledenadministratie@parantee-psylos.be.