Contrast

Word jij onze vrijwilliger?

Heb jij een warm hart voor G-sport? Ben je op zoek naar een rol waarin je echt iets kan betekenen voor mensen? Wil jij je steentje bijdragen aan het werk van onze organisatie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zowel de federatie als de vele warme clubs zijn voortdurend op zoek naar mensen die mee zorgen voor een veilige en uitdagende sportomgeving voor onze sporters.

Werk met ons mee!

Bij Parantee-Psylos kan je aan de slag in heel diverse opdrachten. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze evenementen waar wij voor recreatieve en beginnende sporters mikken op puur sportplezier. Even goed hebben wij nood aan vrijwilligers met specifieke expertise of profielen die onze topsporters de juiste logistieke en persoonlijke ondersteuning bieden. Neem snel een kijkje in de lijst hieronder voor voorbeelden van taken en rollen. Je vindt vast iets dat jou kan boeien!

  • Meewerken op activiteiten en evenementen
  • Taken als chauffeur (vervoer van personen, materiaal, …)
  • Maken van foto’s of beelden tijdens activiteiten
  • Begeleiden van sporters, tijdens activiteiten of eventueel zelfs als trainer of lesgever
  • Lesgeven tijdens specifieke vormingen (sporttechnisch, doelgroepgericht, themagericht)
  • … of misschien (later) meedenken over het bestuur van de organisatie

Wil je graag iets anders doen of denk jij dat we jouw deskundigheid en inzet goed kunnen gebruiken? Laat het ons weten en we bekijken samen met jou wat mogelijk is.

  • Wil je wedstrijden begeleiden als scheidsrechter of official? Neem dan snel met ons contact op info@parantee-psylos.be.
  • Heb je een (para)medische achtergrond of een grondige kennis van een G-sporttak, dan word jij misschien één van onze classificeerders. Interesse? Neem contact via classificatie@parantee-psylos.be en we nodigen je uit voor een intakegesprek.

Belangrijke informatie

Bedankt dat je een engagement als vrijwilliger in onze organisatie overweegt! Jouw inspanningen maken mee het verschil voor onze sporters.

Met onze organisatie willen we zorgen voor een inspirerende en veilige omgeving voor iedereen. Het is dan ook belangrijk om de nodige afspraken te maken met al onze medewerkers. In onze informatienota voor vrijwilligers vind je steeds alle relevante informatie. Lees de nota zeker aandachtig vooraleer je aan de slag gaat als vrijwilliger!

Af en toe verspreiden we specifieke en gerichte vacatures van de federatie of bij clubs die je hier kan bekijken. Uiteraard kan je op elk moment spontaan je hulp aanbieden. Laat het ons weten via 09/243 11 70 of op info@parantee-psylos.be en we bespreken hoe je met ons kan samenwerken.