Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Pokemon wandelzoektocht (mét verrassing)

Wandelen Omnisport

Omwille van covid-19 kunnen veel activiteiten niet plaatsvinden. Toch vinden we het belangrijk dat jullie in beweging blijven, want beweging is super belangrijk!

Daarom schakelen Parantee-Psylos en de Gentse Sportdienst jullie in om een wandelzoektocht rond sporthal Hekers te doen.

Kom op eigen houtje naar de sporthal Hekers in Zwijnaarde en doe mee aan een uitgestippeld parcours met vijf posten vol met Pokemon-opdrachten, raadsels en beweging. Deze duurt tussen de 30 minuten en een uurtje.

Aan elke post dien je een opdracht uit te voeren en een raadsel op te lossen. Bedoeling is dat je hier naartoe gaat met je bubbelbuddy (bv. mama, papa, zus, assistent,..), deze geeft de opdrachten aan. Het zijn opdrachten waar je geen extra materiaal voor nodig hebt, je kan ze gewoon ter plaatse uitvoeren. Indien mogelijk kan je wel het antwoordformulier + kaartje op voorhand afprinten en meenemen.

Je kan de antwoorden op het raadsel noteren en samen met een foto bezorgen aan jeugdsportproject@parantee-psylos.be, samen met je adres. In ruil ontvang je een verrassing in je brievenbus.

Uitnodiging met kaartje en antwoordformulier

Datum

  • 9 november - 31 december 2020

Locatie

Sporthal Hekers
Ter Linden 29, 9052 Zwijnaarde
9052 Zwijnaarde

Toon op Google Maps

Organisator

Parantee-Psylos
Sportdienst Gent

Prijs

Gratis