Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Percussie (digitaal, 14:30 - 15:30)

Omnisport

Bezielde lesgeefster Sonja laat je kennismaken met percussie. Er is geen voorkennis vereist. Voor Parantee-Psylos verzorgde zij de voorbije jaren tal van sessies percussie tijdens Move it! Vlaanderen, de Sportelweek aan zee en Move it! West-Vlaanderen.
Voor zover wij weten werd er nooit eerder een online percussie-sessie ingericht, dus we zijn zeer benieuwd naar wat dit zal geven. De les duurt 50 minuten.

Wat heb je nodig:

  • een stoel, tafel, krukje, wasmand op z'n kop, ... eender wat dat kan dienen als alternatief voor een djembe (tenzij je die in huis zou hebben natuurlijk)

Inschrijven:

Deze sessie zal verlopen via het programma Teams (geen must om dit programma te downloaden).
Deze sessie is gratis voor leden van Parantee-Psylos. Ben je nog geen lid? Maak dan je individueel lidmaatschap in orde of word lid bij één van de G-sportclubs uit je buurt. De deelnamelink ontvang je een uur voor de start van de sessie. Inschrijven vooraf is verplicht (zie blauwe balk).
Voor wie wil is er ruimte om voor en na de sessie nog even bij te babbelen.

Feedback:

Voor ons is het steeds leuk om te horen wat je vond van de sportsessie. Zo kunnen we onze aanpak nog beter afstemmen op jouw wensen. Alvast bedankt om een minuutje de tijd te nemen om het korte evaluatieformulier even in te vullen!

Datum

  • 4 maart 2021
  • 14:30 - 15:30

Contactpersoon

Thomas Botterman thomas.botterman@parantee-psylos.be

Sport

Organisator

Parantee-Psylos

Prijs

Gratis