Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

6e G-badmintontornooi G-sport Pajottenland (VE)

Badminton

Dit evenement werd afgelast wegens de actuele corona maatregelen. Het wordt niet meer uitgesteld naar een latere datum in 2019, de volgende editie vindt plaats in 2021.Op ZONDAG 19 april 2020 organiseert G-SPORT PAJOTTENLAND i.s.m. BC Smashing Pluimpkes haar 6deG-badmintontornooi in sporthal KOORNMOLEN, Processiestraat 15 te Gooik (van 9.45 uur tot 16.00 uur). ideale voorbereiding op de nationale spelen van Special Olympics in Antwerpen.


Deelname aan dit tornooi is gratis, er kunnen max. 35 single spelers & 15 Unified teams deelnemen. Voor elke badmintonner/badmintonster voorzien we een lunchpakket en een aandenken. Bijkomende lunchpakketten voor begeleiders, supporters of sympathisanten kunnen tegen de prijs van €3 via het inschrijvingsformulier besteld worden.

Het is mogelijk in te schrijven voor de categorie “unified” (= team van atleet met verstandelijke en/of psychische beperking en een valide speler). Een valide speler kan slechts met één atleet met verstandelijke en/of psychische beperking aantreden.

Wedstrijdduur: elke wedstrijd duurt 15 minuten (constante puntentelling, er worden geen volledige games gespeeld), daarna hebben de deelnemers 5 minuten tijd om op te warmen voor de volgende wedstrijd.

Tijdens de middagpauze voorzien we een initiatie moment voor personen met een beperking die willen proeven van G-badminton.

Niveaubepaling:

Niveau A: de gevorderde speler of een persoon met een lichte verstandelijke beperking, die zowel de sport als de spelregels kent.

Niveau B: persoon met een lichte/matige beperking, die af en toe ondersteuning nodig heeft (tijdens het spelen en/of met het begrijpen van de spelregels)

Niveau C: persoon met een matige verstandelijke beperking die voortdurend ondersteuning nodig heeft (b.v. de coach geeft aan waar de speler moet staan indien hij serveert, enz.)

Niveau D: een speler die geen inzicht heeft in het reglement, constant moet gewezen worden op welke plaats hij moet staan om te serveren, altijd het pluimpje probeert terug te slaan of gewoon geen moeite doet om het pluimpje terug te slaan …

Inschrijven via info@gspvzw.be voor 3 april 2020.

Datum

  • 19 april 2020
  • 10:00 - 16:00

Locatie

Gemeente sporthal Gooik
Processiestraat 15/1, 1755 Gooik
1755 Gooik

Toon op Google Maps

Sport

Organisator

G-sport Pajottenland